Welkom

Welkom op de algemene website van de European Krav Maga Academy. Op deze site staat info over alle vestigingen, de mensen achter de EKMA en onze werking.

U kunt bij ons terecht voor alles wat met zelfverdediging te maken heeft. Wij zien Krav Maga niet als een sport. Dat wil niet zeggen dat we niet bewegen, wel dat we niet afrekenen op fysieke competenties. De nadruk ligt op het vermijden en oplossen van conflicten. Preventie, ontwijken, de-escaleren en pas fysiek ingrijpen als het echt niet anders kan. De trainingscontext gaat uiteraard vaak uit van dat laatste.

Bij de EKMA maken we het verschil door alles in een correcte context te plaatsen. We werken in onze trainingen meestal met mini rollenspelen, dat zijn situaties die echt kunnen gebeuren.

De lesgevers geven u de ruimte om te experimenteren, ontdekken. U kunt vragen stellen en onze stellingen testen. We geven u alle tools om op uw eigen tempo een zelfverdedigingssysteem op uw maat te bouwen.

Geen choreografieën, geen rituelen, geen machotoestanden! Bij de European Krav Maga Academy traint u in een geselecteerde groep met leuke mensen en in een ontspannen sfeer.

Het maakt niet uit of u groot of klein bent

Het maakt niet uit of u een goede conditie heeft of niet

Het maakt niet uit of u vrouw of man bent

Het maakt niet uit jong of minder jong bent

Al onze trainers en instructeurs kregen een uitgebreide en professionele opleiding.

U kunt bij ons terecht in Antwerpen, Brasschaat, Turnhout, Sint Niklaas, Puurs/Ruisbroek en Knokke. We hebben ook een permanente trainingsgroep voor de medewerkers van Belfius RT in de Rogier Toren te Brussel.

Boek vandaag nog een gratis en vrijblijvende proeftraining bij één van onze geaccrediteerde scholen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s